Тепер у нашого закладу є свій сайт!

2012-01-16

Вебсайт

Шановні відвідувачі сайту!

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти фотографіями з наших заходів, свят, конкурсів. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші новини!

Наш сайт був створений на базі безкоштовної інтернет платформи EDUkIT (http://edu.kh.ua), яка поширена по всій Україні і дозволяє безкоштовно створювати сайти для всіх установ освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 537

Коментарi

  • Jamesdycle

    2017-01-19 08:51:58

    ждут вас! На нашем сайте все анкеты проституток отмеченные значком 100 % фото, действительно проверяются [URL=http://nsksex.club]проститутки новосибирска[/URL] [URL=http://nsk.sibirki.com]проститутки новосибирска[/URL] [URL=http://sexonsk.love]проститутки новосибирска[/URL] [URL=http://sib.nsexy.ru]проститутки новосибирска[/URL] [URL=http://www.siblaguna.net]проститутки новосибирска[/URL] [URL=http://sexi-nsk.ru]проститутки новосибирска[/URL]...

  • Harley

    2013-07-01 03:37:53

    I told my kids we'd play after I found what I neddee. Damnit....